Back

0 Racing-Yachts.com exclusieve dealer voor de Cape 31 in de Benelux

  • News
  • by Team Racing-Yachts.com
  • 05-04-2024
Your vote is:
0.00 of 0 votes

PERSBERICHT, April 2024

 

Racing-Yachts.com gaat vanaf april 2024 van start als de exclusieve dealer voor de Benelux van de Cape 31, een one-design racer die ontworpen is door de gerenommeerde Mark Mills en vervaardigd wordt door Cape Performance Sailing Ltd.

 

De Cape 31 geniet wereldwijd erkenning als dé toonaangevende One Design-zeiler van deze tijd en een enorm succes met meer dan 75 verkochte boten wereldwijd, waardoor dit de meest spannende One Design-zeiler van de afgelopen tien jaar is. Haar ontwerp, samen met haar hoge snelheden, uitstekende zeilprestaties en gunstige IRC-beoordeling, maken haar tot een favoriet in regatta's en zeilwedstrijden over de hele wereld. En nu is ze beschikbaar voor zeilers in de Benelux via Racing-Yachts.com.

 

De Cape 31 is een moderne, snelle en technisch geavanceerde sportzeilboot die speciaal is ontworpen voor competitief wedstrijdzeilen. Ze is zeer veelzijdig, betrouwbaar en vriendelijk voor een beperkt budget, en staat bekend om haar indrukwekkende zeilprestaties, vooral bij upwind- en downwind-koersen. Inmiddels heeft ze haar succes bewezen als winnaar in IRC-races en andere handicapsystemen zoals ORC, waardoor ze een aantrekkelijke keuze is voor zeilers van elk niveau. De Cape 31 is bedoeld om te worden gezeild door een bemanning van ongeveer 6 tot 8 personen, afhankelijk van de specifieke racevoorwaarden en voorkeuren. 

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Cape 31 is haar mobiliteit. Met een tweedelige mast kan ze worden vervoerd in een standaard 40-voet container, en met een wegtrailer kan ze gemakkelijk over de weg worden getransporteerd, waardoor ze perfect is voor zeilers die willen zeilen op verschillende locaties.

 

Team Racing-Yachts.com is verheugd over het partnerschap: "De toevoeging van de Cape 31 aan ons assortiment van high-performance zeiljachten en racers is een prachtige aanvulling. We zijn er trots op dat we deze samenwerking aangaan met dit fantastische merk, ontworpen door Mark Mills. Met de Cape 31 kunnen we trailerbare one-design racers aanbieden aan zeilers die op zoek zijn naar wedstrijdzeilen tegen een betaalbare prijs."

 

Racing-Yachts.com, met zijn jarenlange ervaring in racen en teamadvies, zal het referentiepunt zijn voor de Cape 31 Class in de Benelux, en zal zeilers voorzien van service en ondersteuning.

 

Voor meer informatie over zie:         www.racing-yachts.com